AloŽ Vera logo

Zelfstandig distributeur
Marja Besselink

 

Aloe Vera gezondheids- en verzorgingsproducten voor mensen en dieren

 

Vanwege steeds strenger wordende wet- en regelgeving kan ik op deze website helaas niet langer gedetailleerde informatie geven over de gezondheidproblemen bij mens en dier waarbij de Aloe Vera producten ingezet kunnen worden. Uiteraard beschik ik wel nog steeds over de kennis en ervaring die ik voorheen via deze website heb gedeeld. Voor een persoonlijk advies voor een gezondheidsprobleem van jouzelf, één van je geliefden, je paard, kat, hond, konijn of ander huisdier kun je me een sturen voor een GRATIS advies op maat.

Het is mij helaas ook niet meer toegestaan om op deze website een directe link naar de webshop op te nemen. Als je mij een e-mail stuurt, dan ontvang je direct (automatisch) de link naar de webshop, waar je vervolgens op je gemak in kunt rondkijken en bestellen. Je zult geen verdere e-mails van mij ontvangen (tenzij je me om een reactie hebt gevraagd) en ik zal je e-mailadres ook gegarandeerd niet doorgeven aan derden. Je privacy is dus gewaarborgd!

 

E-mail voor informatie en/of de link naar de webshop: shop AT naturalhorsetrainer PUNT nl

 

Wat is Aloe Vera eigenlijk?

Aloe Vera (of Barbadensis Miller) is een plant die in het blad water opslaat en vasthoudt, waarbij de pure gel uit het blad reeds eeuwenlang wordt gebruikt voor verbetering van gezondheid en schoonheid. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt vermeden, en ons gepatenteerde stabilisatieproces zorgt ervoor dat onze Aloe Vera in wezen hetzelfde is als de gel uit het blad. Omdat wij niet afhankelijk zijn van andere leveranciers, kunnen we de kwaliteit van onze Aloe garanderen. We beginnen met 100% gel, en voegen voldoende andere ingrediŽnten toe zodat uitzonderlijke kwaliteitsproducten worden gefabriceerd. Door de veelzijdigheid van Aloe Vera Gel kan dit als drank geconsumeerd worden of op de huid worden aangebracht. Forever producten zijn niet op dieren getest en bewijzen dat de natuur de kracht heeft ons te helpen ons goed te voelen en er stralend uit te zien. Ons brede assortiment biedt dranken, voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten, producten voor persoonlijke verzorging, cosmetica en gewichtsbeheersingsproducten. Ons vertrouwen in onze producten is zo groot dat we u een volledige niet-goed-geldterug-garantie bieden.

 

 

Disclaimer: de Forever Living Aloe Vera producten zijn geen medicijnen maar voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Neem bij ernstige en/of langdurige klachten altijd contact op met uw (dieren)arts. Vele enthousiaste gebruikers hebben reeds de positieve werking van de producten mogen ondervinden. Zelfstandig distributeur Marja Besselink kan echter op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enige schade welke voort zou komen uit het gebruik van de Forever Living producten.